Kunsttijdschrift Vlaanderen

Welkom bij Kunsttijdschrift Vlaanderen, een tijdschrift met traditie en oog voor vernieuwing. Kunsttijdschrift Vlaanderen besteedt aandacht aan beeldende kunsten en literatuur, muziek, film, theater en architectuur. In vijf themanummers per jaar worden aspecten van de kunst deskundig en toegankelijk belicht in achtergrond-stukken en interviews, met veel illustraties en zorg voor de lay-out. Elk nummer besteedt ook aandacht aan actuele onderwerpen uit de wereld van kunst en cultuur, brengt origineel poëtisch werk, werk in vertaling en een selectie boek- en cd-besprekingen.

Jaargang

Meer info over onze uitgaven in 2017 vindt u in deze brief.

Evenementen

De voorstelling van het creatieve projectnummer Golem Garage van Erik Thys (uitgave september 2017) vindt plaats samen met de voorstelling van zijn kunstboek Portraits dat tekeningen van zijn hand bundelt met een begeleidende tekst van de Britse psychoanalist en auteur Darian Leader. Het boek is samengesteld door Anthony Huberman, Scott Ponik en Robert Snowden en werd uitgegeven door Contemporary Art Centre (CAC), Vilnius en kim? Contemporary Art Centre, Riga als een deel van de XII Baltic Triennial.

De voorstelling vindt plaats op vrijdag 13 oktober vanaf 19 uur in Etablissement d'en face, Ravensteinstraat 32, 1000 Brussel, in de installatie Strookoffer van Christoph Meier, Ute Müller, Robert Schwarz en Lukas Stopczynski (zie etablissementdenface.com voor meer uitleg).


BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Kunsttijdschrift Vlaanderen, bezorg ons dan uw naam, post- en e-mailadres via kunsttijdschriftvlaanderen@skynet.be

Partners van Kunsttijdschrift Vlaanderen