Kunsttijdschrift Vlaanderen

Welkom bij Kunsttijdschrift Vlaanderen, een tijdschrift met traditie en oog voor vernieuwing. Kunsttijdschrift Vlaanderen besteedt aandacht aan beeldende kunsten en literatuur, muziek, film, theater en architectuur. In vijf themanummers per jaar worden aspecten van de kunst deskundig en toegankelijk belicht in achtergrond-stukken en interviews, met veel illustraties en zorg voor de lay-out. Elk nummer besteedt ook aandacht aan actuele onderwerpen uit de wereld van kunst en cultuur, brengt origineel poëtisch werk, werk in vertaling en een selectie boek- en cd-besprekingen.

Jaargang

Meer info over onze uitgaven in 2017 vindt u in deze brief.

Evenementen

Voorstelling documentaire NOSTALGIE

Op zondag 17 september 2017 is er om 10.30 uur een vertoning van de documentaire Nostalgie die gemaakt werd bij het themanummer Nieuwe nostalgie van 2016. De documentaire wordt ingeleid door regisseur Kevin D'heedene en er is kans tot nabespreking.

De vertoning gebeurt naar aanleiding van de Werelddag Dementie, in samenwerking met Vormingplus, Kenniscentrum Alhus, Samo Pravo en Kunsttijdschrift Vlaanderen.

Locatie: Alhus, De Munt 8, 8800 Roeselare, tel.: 051/69 18 00


BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Kunsttijdschrift Vlaanderen, bezorg ons dan uw naam, post- en e-mailadres via kunsttijdschriftvlaanderen@skynet.be

Partners van Kunsttijdschrift Vlaanderen