Kunsttijdschrift Vlaanderen

Welkom bij Kunsttijdschrift Vlaanderen, een tijdschrift met traditie en oog voor vernieuwing. Kunsttijdschrift Vlaanderen besteedt aandacht aan beeldende kunsten en literatuur, muziek, film, theater en architectuur. In vijf themanummers per jaar worden aspecten van de kunst deskundig en toegankelijk belicht in achtergrond-stukken en interviews, met veel illustraties en zorg voor de lay-out. Elk nummer besteedt ook aandacht aan actuele onderwerpen uit de wereld van kunst en cultuur, brengt origineel poëtisch werk, werk in vertaling en een selectie boek- en cd-besprekingen.

Folder

Meer info vindt u in de folder, editie 2015.

Evenementen

Kunsttijdschrift Vlaanderen nodigt u uit op de voorstelling van het themanummer Going Underground. Parallelle kunstcircuits in Brussel op woensdag 4 maart om 18.30 uur in café Het Goudblommeke in Papier, Cellebroersstraat 55, 1000 Brussel.

• Hoofdredacteur Emmanuel Van Lierde verwelkomt.
• Brussels staatssecretaris Bianca Debaets, auteur van 10 geboden voor Brussel. Naar een wereldstad met wereldklasse, geeft haar kijk op Brussel als culturele bakermat van het land.
• Adjunct-hoofdredacteur en samensteller van het themanummer Patrick Auwelaert belicht de parallelle kunstcircuits in Brussel.
• Tussen pot en pint gelegenheid tot bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling van The Cartoonist in dit artistieke trefpunt.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Kunsttijdschrift Vlaanderen, bezorg ons dan uw naam, post- en e-mailadres via kunsttijdschriftvlaanderen@skynet.be