Kunsttijdschrift Vlaanderen

Welkom bij Kunsttijdschrift Vlaanderen, een tijdschrift met traditie en oog voor vernieuwing. Kunsttijdschrift Vlaanderen besteedt aandacht aan beeldende kunsten en literatuur, muziek, film, theater en architectuur. In vijf themanummers per jaar worden aspecten van de kunst deskundig en toegankelijk belicht in achtergrond-stukken en interviews, met veel illustraties en zorg voor de lay-out. Elk nummer besteedt ook aandacht aan actuele onderwerpen uit de wereld van kunst en cultuur, brengt origineel poëtisch werk, werk in vertaling en een selectie boek- en cd-besprekingen.

Jaargang

Meer info over onze uitgaven in 2017 vindt u in deze brief.

Evenementen

Kriebelt het om de wonderlijke uitvindingen van Georges Cloetens of de kleurrijkste leden van de saxofoonfamilie in het echt te zien?
Kunsttijdschrift Vlaanderen nodigt u uit voor een bezoek aan het Muziekinstrumentenmuseum (mim) in Brussel op zaterdag 9 december.

Programma
10 uur: onthaal met koffie of thee en ontbijtkoeken op de bovenste verdieping van Victor Horta’s Old England, waar het museum gehuisvest is
10.30 uur: verwelkoming door hoofdredacteur Emmanuel Van Lierde en Annelien Verbeeck namens het mim
Vanaf 11 uur: vrij bezoek aan het museum

Praktisch
- Zaterdag 9 december vanaf 10 uur
- Muziekinstrumentenmuseum (mim), Hofberg 2, 1000 Brussel (op wandelafstand van het station Brussel-Centraal)
- Het aantal plaatsen is beperkt. Gelieve vóór 6 december in te schrijven via kunsttijdschriftvlaanderen@skynet.be


BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Kunsttijdschrift Vlaanderen, bezorg ons dan uw naam, post- en e-mailadres via kunsttijdschriftvlaanderen@skynet.be

Partners van Kunsttijdschrift Vlaanderen