Kunsttijdschrift Vlaanderen

Welkom bij Kunsttijdschrift Vlaanderen, een tijdschrift met traditie en oog voor vernieuwing. Kunsttijdschrift Vlaanderen besteedt aandacht aan beeldende kunsten en literatuur, muziek, film, theater en architectuur. In vijf themanummers per jaar worden aspecten van de kunst deskundig en toegankelijk belicht in achtergrond-stukken en interviews, met veel illustraties en zorg voor de lay-out. Elk nummer besteedt ook aandacht aan actuele onderwerpen uit de wereld van kunst en cultuur, brengt origineel poëtisch werk, werk in vertaling en een selectie boek- en cd-besprekingen.

Folder

Meer info vindt u in de folder, editie 2015.

Evenementen

Kunsttijdschrift Vlaanderen en vzw Voetbal in de stad – de communitywerking van KAA Gent – nodigen u uit op de voorstelling van het themanummer In de ban van de bal.Esthetica van het voetbal op donderdag19 november om 19 uur in de Ghelamco Arena, Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent (parkeergelegenheid vindt u het makkelijkst en goedkoopst onder Brico Planet, parking B – Brico Onder, inrijden via Sluisweg. Tarief: 0,50 € per uur).

* Voorstelling van het themanummer met toespraken van Gents schepen van Cultuur Annelies Storms, community manager Wim Beelaert, hoofdredacteur Emmanuel Van Lierde en journalist Bert Claerhout.

* Rondleiding in de Ghelamco Arena.

* Receptie.

Inschrijven via kunsttijdschriftvlaanderen@skynet.be is daarom noodzakelijk en kan tot uiterlijk 8 november. Gelieve het aantal personen en hun namen op te geven in uw aanvraag. U ontvangt daarna een bevestiging.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Kunsttijdschrift Vlaanderen, bezorg ons dan uw naam, post- en e-mailadres via kunsttijdschriftvlaanderen@skynet.be

Partners van Kunsttijdschrift Vlaanderen